Maak kans op een smaakkaart

Registreer je hier

Win, win, win!

Wat is een smaakkaart?

Bezoek op woensdag 10 november 2021 (12u – 22u) de Markt van de Smaak in Leuven. Het Ladeuzeplein wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een lokaal karakter. Snuister langs de verschillende standen, proef er van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze straffe streek. 45 streek- en hoeveproducenten uit Vlaams-Brabant vertellen je er meer over hun ambacht en passie voor het product. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

En wij bieden je misschien al wel een voordeel. Met een Smaakkaart kan je gratis enkele proevertjes bij een producent naar keuze verkrijgen. En wij geven er zo maar even 1.000 weg! Zo kan je een Smaakkaart winnen van €5, €10 of €20. Respectievelijk komt dat overeen met 2, 4 of 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,5 €. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken!

Het enige dat je moet doen, is je registreren vóór 4 november om kans te maken op één van de 1.000 Smaakkaarten. Wij doen de rest en houden je verder op de hoogte over de Markt van de Smaak en of je bij de gelukkigen bent. Veel succes!

Registreer je hier

Scan en Win op de markt van de smaak

Je kan niet alleen op voorhand een Smaakkaart winnen. Ook op de Markt van de Smaak zelf kan je in de prijzen vallen!

Scan op 10 november de QR code op de stand van Happy Hageland en waag meteen je kans op een van de 1.000 prijzen aan ons Rad van Fortuin!

Heb je genoten van al dat lekkers op de markt? Dan is het feest nog niet gedaan! Misschien win jij achteraf een Straffe Streek Box bij je thuis geleverd OF mag je één van de extra prijzen afhalen bij de producenten zelf!

Hoe werkt de wedstrijd?

  • Vooreerst download de app Happy Hageland op je Smartphone.
  • Op de markt heeft iedere standhouder een bordje met een Straffe streek QR code. Telkens je bij een standhouder iets geconsumeerd hebt mag je die code scannen. Volg enkele korte instructies op het scherm en je bent vertrokken. Van af nu maak je kans op een Straffe streek box en veel meer!
  • Ook het scannen bij ander standhouders verloopt vanaf nu heel eenvoudig. Een leuk weetje hierbij, hoe meer verschillende codes je hebt gescand hoe hoger je kansen zijn om de hoofdprijs te winnen!
  • De winnaars worden achteraf per mail geïnformeerd.