Maak kans op een smaakkaart van €20 via Visit Vilvoorde

Registreer je hier

Win een Smaakkaart van 20 euro    via Visit Vilvoorde

Wat is een smaakkaart?

Bezoek op zondag 14 mei 2023 (11 – 18 uur) de Markt van de Smaak in Vilvoorde. Het Broekplein wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. Een dertigtal straffe streek- en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product.

En wij bieden je misschien al wel een voordeel. Met een Smaakkaart kan je gratis enkele proevertjes bij een producent naar keuze verkrijgen. Via Visit Vilvoorde geven we, bovenop de 1.000 andere Smaakkaarten, nog eens 2 x een Smaakkaart t.w.v. 20€ weg! Hiermee kan je genieten van 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,50 €. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken!

Het enige dat je moet doen, is je registreren vóór 7 mei 2023 om kans te maken op één van deze Smaakkaarten. Wij doen de rest en houden je verder op de hoogte over de Markt van de Smaak en of je bij de gelukkigen bent. Veel succes!

Registratieformulier