Maak kans op een smaakkaart

Registreer je hier

Win, win, win!

Wat is een smaakkaart?

Bezoek op zaterdag 21 mei 2022 (14 – 21 uur) de Markt van de Smaak in Lennik. Het marktplein wordt dan omgetoverd tot een exclusieve markt van geuren, kleuren en smaken met een sterk lokaal karakter. Snuister langs verschillende standen, proef van lokale lekkernijen en dompel je onder in onze Straffe Streek. Heel wat straffe streek-en hoeveproducenten vertellen je meer over hun ambacht en passie voor hun product. Voor deze editie maakt Straffe Streek ook graag plaats voor haar partners: Pajottenland+, gemeente Lennik en vzw Ambassadeurs van het Pajottenland. Samen laten we je het Pajottenland, en de rest van Vlaams-Brabant, in al zijn glorie ontdekken. Laat je er verrassen door heerlijke hapjes en tapjes uit eigen streek!

En wij bieden je misschien al wel een voordeel. Met een Smaakkaart kan je gratis enkele proevertjes bij een producent naar keuze verkrijgen. En wij geven er zo maar even 1.000 weg! Zo kan je een Smaakkaart winnen van €5, €10 of €20. Respectievelijk komt dat overeen met 2, 4 of 8 hapjes of tapjes t.w.v. 2,5 €. Zo kan niets je nog tegenhouden om nieuwe lokale producten te ontdekken!

Het enige dat je moet doen, is je registreren vóór 14 mei 2022 om kans te maken op één van de 1.000 Smaakkaarten. Wij doen de rest en houden je verder op de hoogte over de Markt van de Smaak en of je bij de gelukkigen bent. Veel succes!